12C (lemez alj) - Gázpalack szállító paletta 12x50 rámpával és lemez alj

Termékek

12C (lemez alj) – Gázpalack szállító paletta 12×50 rámpával és lemez alj

Szabványos horganyzott gázpalack szállító kaloda rámpával, lemez alj. A horganyzott paletta robot hegesztett, 12 db 50 literes gázpalack tárolására és szállítására szolgál. Mennyiségi kedvezményért keressen bennünket

Rámpával rendelkező horganyzott, robot hegesztett fém paletta 12 db 50 literes gázpalack szállítására, tárolására. A palettára a jobb súly és a kisebb költség miatt lemez aljat terveztünk. A paletta targoncázható kivitelben készül és daru emelőfüllel rendelkezik. A rámpa tartozéka a gázpalackok biztonságos rögzítésére szolgáló spanifer is. A gázpalack egyszerű ki- és betárolását segíti a lenyitható rámpa.

Igény szerint a fémszerkezetet a gázpalackkal érintkező felületen szilikonborítással látjuk el. A kisebb gázpalackok kiesését a gázpalack szállító kaloda oldalsó fémszerkezetének kialakítása biztosítja.

A tervezőink, technikusaink és operátoraink minden igények képesek megfelelni. Munkatársaink megfelelően képzettek és megfelelő bizonyítványokkal rendelkeznek hegesztés, forrasztás és bármilyen más acélmunkák területén. A belső szervezeti felépítés biztosítja a legmagasabb minőség szállítását.