Gázszállító trailerek, többelemes gázkonténerek (MEGC) Archívum - PWENT

Gázszállító trailerek, többelemes gázkonténerek (MEGC)

Showing all 4 results

 • A típusú gázpalackos pótkocsi 1 db hátulról

  “A” típus – Legkönnyebb acél gázpalack trailer

  83750,00 

  Típus “A” – Legkönnyebb acél gázpalack trailer, amely lehetővé teszi, hogy a vontatót más célokra használja. A könnyú szerkezet miatt a “C” megoldásunkkal szemben  itt  kedvezőbb a szállított gáz mennyisége a felhasznált palackok számához viszonyítva. Az itt kiajánlott ár gázpalack nélkül értendő.

  Ajánlatkérés
 • Típus "B" legvédettebb gázpalack trailer

  “B” típus – Legvédettebb acél gázpalack trailer

  95000,00 

  Típus “B” – Legvédetteb acél gázpalack trailer, amely megnehezíti a rongálást és visszaélést. A nehezebb zárható acélszerkezet megfelelő biztonságot nyújt veszélyesebb országokban vagy magasabb biztonsági követlemények mellett.  Az itt kiajánlott ár gázpalack nélkül értendő.

  Ajánlatkérés
 • Típus “C” – ISO konténer gázszállításra rajz vontatóval

  “C” típus – ISO konténer gázszállításra

  Típus “C” – ISO konténer gázszállításra. Akkor ajánljuk ha a gázfogyasztás lassabban történik meg. A megoldással elég csak az ISO konténert a vevőnél hagyni.  Az itt kiajánlott ár gázpalack nélkül értendő.

  Ajánlatkérés
 • Non EU Producer Acél 2455 JUMBO Cylinder

  Acél 2455 liter JUMBO gázpalack non-EU gyártó

  7725,00 11945,00 

  Acél 2455 liter JUMBO gázpalack non-EU gyártó –  használható gázszállító trailer építésére 200 bar, 300 bar kivitel

  Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók ki

A gázszállító trailer és a gázmoduláris rendszer a különböző iparágakban a gázok szállításának és kezelésének alapvető eszközei. A gázszállító konténerek biztonságos és hatékony eszközök a nagynyomású gázok mozgatásához. A különböző szállítási módokban való átjárhatóság érdekében szabványosított ISO-konténerek növelik a logisztikai hatékonyságot. A gázmoduláris rendszer testreszabható megoldásokat kínál a gáztároláshoz és az elosztáshoz, alkalmazkodva a különböző üzemeltetési igényekhez. Ezek világszerte szerves részét képezik a gázok biztonságos, hatékony és megfelelő szállításának.

Gázszállító konténerek

A gázszállító konténereket kifejezetten a gázok szállításával kapcsolatos kihívások kezelésére tervezték. Ezek a pótkocsik nagynyomású 4-12 db-os jumbó palackkal (1000-3000 liter/palack) vagy nagyobb ipari palackkal (150-320 liter/palack) vannak felszerelve, amelyekben a gázokat jelentős nyomás (200-700 bar) alatt biztonságosan tárolják. Ezen pótkocsik tervezése és kivitelezése megfelel a szigorú biztonsági előírásoknak, biztosítva a gázok hatékony szállítását. A gázszállító konténerek nemcsak az energiaágazatban, hanem az ipari és kereskedelmi alkalmazások széles körében is rendkívül fontosak. Segítik a gázok megbízható eljuttatását a termelési helyszínekről a különböző területekre, támogatva az egészségügyi, gyártási és környezetvédelmi szolgáltatások tevékenységeit, az energiaellátási láncban betöltött kritikus szerepük mellett. Ez lehet CNG töltőállomás,  H2 energiaellátás, vagy a kutatáshoz fejlesztéshez szükséges hélium eljuttatása Európa egyik sarkából a másikba. 

ISO konténerek

A gázszállító konténerek kategóriájának egyik legfontosabb része az ISO konténer. Ezek szabványosított áruszállító konténerek, amelyek megfelelnek a Nemzetközi Szabványügyi Szervezet (ISO) irányelveinek. Az ISO-konténereket intermodális szállításra tervezték, lehetővé téve, hogy különböző transzportációs módokon – például hajókon, vonatokon és teherautókon – lehessen használni őket anélkül, hogy a rakományt ki- és át kellene rakodni. Ez a szabványosítás megkönnyíti a nemzetközi kereskedelmet azáltal, hogy javítja a hatékonyságot, csökkenti a kezelési költségeket és egyszerűsíti a különböző szállítási módok közötti átpakolási folyamatot. A speciális gáz ISO konténerek a különböző gázok biztonságos és hatékony szállítására vannak szabva. Ezek a trailerek fejlett biztonsági és működési jellemzőkkel vannak felszerelve, hogy megfeleljenek a nyomás alatt lévő gázok kezelésének különleges követelményeinek. 

Gázmoduláris rendszer

A gázmoduláris rendszer kialakulása jelentős innovációt jelent a gázszállítás esetén, mivel rugalmas megközelítést kínál a gáztárolás és -elosztás területén. Ez a rendszer különböző cserélhető modulokból áll, amelyeket úgy terveztek, hogy megfeleljenek a változatos típusú gázok, nyomások és mennyiségek tárolására vonatkozó egyedi követelményeknek. Moduláris jellege lehetővé teszi a könnyű testreszabást és a változó működési igényekhez való gyors alkalmazkodást, így ideális mind állandó, mind ideiglenes felállításra, például távoli helyszíneken vagy rövid távú projektekben. A tervezés során a biztonság kerül előtérbe, és olyan fejlett funkciókat tartalmaz, amelyek elősegítik a megfelelő kezelést és minimalizálják a kockázatokat. Emellett a rendszer hely- és erőforrás-felhasználása költséghatékony és környezetbarát választássá teszi a gázlogisztikát optimalizálni kívánó vállalkozások számára, miközben csökkenti a károsanyag-kibocsátást is.

A Pwent gázszállító konténerek, ISO konténerek és gázmoduláris rendszerek páratlan hatékonyságot és biztonságot kínálnak a gázok szállításában és tárolásában. Innovatív és robusztus kialakításukkal a különböző iparágak változatos szükségleteit képesek kiszolgálni. Egy ilyen befektetés biztosítja a különböző iparági igényeknek megfelelő gázok megbízható és biztonságos szállítását.