16C (lemez alj) - Gázpalack szállító paletta 16x50 rámpával és lemez alj

Termékek

16C (lemez alj) – Gázpalack szállító paletta 16×50 rámpával és lemez alj

360,00 

Szabványos horganyzott gázpalack szállító kaloda rámpával, lemez alj. A horganyzott paletta robot hegesztett, 16 db 50 literes gázpalack tárolására és szállítására szolgál. Mennyiségi kedvezményért keressen bennünket

Ajánlatkérés
Cikkszám: 16X50 with flap with plate bottom Kategóriák: , Címke:

Rámpával rendelkező horganyzott, robot hegesztett fém paletta 16 db 50 literes gázpalack szállítására, tárolására. A palettára a jobb súly és a kisebb költség miatt lemez aljat terveztünk. A paletta targoncázható kivitelben készül és daru emelőfüllel rendelkezik. A rámpa tartozéka a gázpalackok biztonságos rögzítésére szolgáló spanifer is. A gázpalack egyszerű ki- és betárolását segíti a lenyitható rámpa.

Igény szerint a fémszerkezetet a gázpalackkal érintkező felületen szilikonborítással látjuk el. A kisebb gázpalackok kiesését a gázpalack szállító kaloda oldalsó fémszerkezetének kialakítása biztosítja.

A tervezőink, technikusaink és operátoraink minden igények képesek megfelelni. Munkatársaink megfelelően képzettek és megfelelő bizonyítványokkal rendelkeznek hegesztés, forrasztás és bármilyen más acélmunkák területén. A belső szervezeti felépítés biztosítja a legmagasabb minőség szállítását.