Tudásbázis gázpalackról, kötegekről, gázipari karbantartó gépekről
Reading Time: < 1 minute

Tudásbázis

Gázpalack

Reading Time: 10 minutes Minden ami gázpalack Tudásbázis a gázpalack minden porcikájáról. Gázpalack fajták, kiegészítők, szelepek, engedélyek gyártás, méretek, súlyok egy helyen. Reméljük megtalálod amit keresel.

Gázpalackok tipikus fő méretei

Reading Time: 6 minutes

Gázpalack gyártói jelek

Reading Time: 3 minutes A gázpalack gyártói jelek fontossága Szeretnénk bemutatni a gázpalack gyártói jelek fontosságát. Biztonságtechnikai területen dolgozunk. A veszélyes eszközök azonosíthatósága fontos. Az azonosítás egyik legelső eleme a gázpalack gyártói jele. Egy gázpalack legfontosabb azonosítói a következők: Gyártói azonosító jel Gyártási év […]

Gázbiztonsági szabványok és szabályozások

Reading Time: 4 minutes Last Updated on 1 hónap by admin A gázbiztonsági szabványok és szabályozások elengedhetetlen szerepet játszanak a gázszállítási ágazatban. Ezek az előírások biztosítják a lehetséges balesetek, a környezetszennyezés és a sérülések elkerülését, miközben hozzájárulnak a szektor hatékony és megbízható működéséhez. Cikkünkben […]

Gázpalack méretek

Reading Time: 4 minutes Last Updated on 1 év by Lajos SZABÓ Gyakran kérdezik meg hogy, milyen általános gázpalack méretek fordulnak elő a piacon. Mi egyáltalán a legáltalánosabb elfogadott mérettartomány? Ebben szeretnénk most segíteni egy kis összeállítással. A cikknél külön gyűjtöttük össze a magasnyomású […]

Mennyi idő amíg megkapom a gépem?

Üzemeink általában rendeléstől és előfizetést követő 3-5 hét alatt gyártják készre a megrendeléseket. Fontos hogy az Önök által biztosított alkatrészek megérkezzenek. Ilyen lehet például egy gázpalackkötegnél az Önök által biztosított palack vagy szelep. A 3-5 hét gyártási időn belül még számolni kell az Európán belül körülbelül 1 hetes szállítási idő.

Miért kell fizetnem a csomagolásért?
Fa keret csomagolás - gázipari gépek

fa keret csomagolás – gázipari gépek. Védelem a tűzoltókészülékek karbantartó gépeihez és gázpalack karbantartó gépekhez.

Gépeink árában egy raklapos csomagolást kalkuláltunk bele. A tapasztalat azt mutatja, hogy gyakran szükséges egy fa keretes és tekerőfóliás csomagolás. A csomagolás már biztonságos módon védi a gépet a szállítás közbeni sérüléstől. Extra igény esetén akár a fakeret még farostlappal is beburkolásra kerülhet.

Van lehetőség saját gázpalackjaim használata gázpalack kötegekhez

Ha a saját már meglévő gázpalackjait akarja használni a gázpalackkötegek megépítéséhez akkor erre is lehetőség van. Fontos hogy a gázpalackok európai szabványoknak kell hogy megfeleljenek, s rendelkezzenek a gyártási dokumentumokkal.