[:hu]Read Our Most Frequently Asked Questions - PWENT[:en]Frequently asked Question - firx extinguisher, gas cylinder machinery[:]

Gyakran ismételt kérdések

Mennyi idő amíg megkapom a gépem?

Üzemeink általában rendeléstől és előfizetést követő 3-5 hét alatt gyártják készre a megrendeléseket. Fontos hogy az Önök által biztosított alkatrészek megérkezzenek. Ilyen lehet például egy gázpalackkötegnél az Önök által biztosított palack vagy szelep. A 3-5 hét gyártási időn belül még számolni kell az Európán belül körülbelül 1 hetes szállítási idő.

Miért kell fizetnem a csomagolásért?
fa keret csomagolás - gázipari gépek

fa keret csomagolás – gázipari gépek. Védelem a tűzoltókészülékek karbantartó gépeihez és gázpalack karbantartó gépekhez.

Gépeink árában egy raklapos csomagolást kalkuláltunk bele. A tapasztalat azt mutatja, hogy gyakran szükséges egy fa keretes és tekerőfóliás csomagolás. A csomagolás már biztonságos módon védi a gépet a szállítás közbeni sérüléstől. Extra igény esetén akár a fakeret még farostlappal is beburkolásra kerülhet.

Van lehetőség saját gázpalackjaim használata gázpalack kötegekhez

Ha a saját már meglévő gázpalackjait akarja használni a gázpalackkötegek megépítéséhez akkor erre is lehetőség van. Fontos hogy a gázpalackok európai szabványoknak kell hogy megfeleljenek, s rendelkezzenek a gyártási dokumentumokkal.