[:hu]Cégünkről[:en]Know More About Us - Complete Industrial Gas Solution[:]

Küldetés

Azonnali támogatást és technológiákat biztosítunk minden gyártó és szolgáltató cégnek akik a biztonságos, esztétikus gázpalackokért, gázrendszerekért, tűz védelmi rendszerekért dolgoznak.

Együtt érjük el a veszteségmentes működést!

Történetünk

A Pwent Kft. alapítója Szabó Lajos 2001-től aktív a gázipari területen. Akkor ea világ legnagyobb alumínium gázpalackgyártójának a Luxfer Gas Cylinders Közép és Kelet Európai képviselőjének a vezetője volt. Erős nemzetközi ismereteket szerzett a térség gázipari piacáról. A nemzetközi kereskedelem mellett egy zöldmezős beruházás kapcsán mélyült el a tevékenység műszaki és karbantarátsi terüléetében is. A beruházás keretein belül létrehoztak egy üzemet amely 250 000 db gázpalack karbantartását képes elvégzezni évente a legmodernebb technológiák felhasználásával.

A PWENT KFt 2012-es alapítása után cégünk több tevékenységi vonalon indult el. Több projekt több tevékenység. Egy vezérelv köti össze ezeket a területeket: mindenhol szeretnénk jót, jobbat, előremutatót alkotni. Mindenhol keressük a rendszert, az embertől független, emberen túlmutató rendszereket megoldásokat. Bízunk benne, hogy olyan értéket tudunk teremteni amelyeket az Önök pozitív visszajelzése is megerősít.

Gázipar

Cégük neves gázipari gyártócégek képviseletét látja el Közép- és Kelet-Európában. Gázpalackok, gázpalack köteg, trailer, bündel, karbantartó gépek gázpalackokhoz és tűzoltókészülékekhez. Olyan cégeknek kínálunk megoldásokat akik alacsony- vagy magasnyomású gázpalackokkal, gázokkal, FM200 vagy Novec oltóanyagokkal dolgoznak.

Partnereink között megtalálhatók neves európai palackgyártók mint pl. a Worthington, a Vitkovice… A neves európai gyártók termékei mellett kínálunk kedvezőbb áru nem európai gázpalackokat is. A PWENT-RICOS-ZANCANELLA együttműködés eredményeként nagy kapacitású, akár álló akár fekvő palackkötegeinket, gáz-trailereinek kínáljuk tárolásra/szállításra. A palackokhoz kötődő töltési, karbantartási átfejtési, tisztítási munkákhoz Vanzetti Equipment és Sitel MK3 gépeket szállítunk. Munkatársainknak több mint 18 év gázpalackok kereskedeleméhez valamint gázpalackok karbantartásához, gépészetéhez,  kötődő tapasztalata van. A kínált gépekben sok év fejlesztői és felhasználói tapasztalat egyesül. A széles palettáról a partnerekkel együttműködve választjuk ki az igényeknek és céloknak leginkább megfelelő megoldást. Amennyiben azt nem találnánk meg, úgy egyedi igényeknek is képesek vagyunk megfelelni. A következő cégek kizárólagos képviseletét látjuk el:

Damotek logó

Az elmúlt 30 év nem múlt el nyomtalanul a Damotek (korábban Vanzetti)  életében. Szinte nincs olyan európai gázgyári üzem amelyben nem lenne ott legalább egy Damotek termék. A Damotek azonos gyökerekkel rendelkezik mint a Vanzetti Engineering ugyanakkor karbantartó gépek felé specializálódott a szétválást követően.

 • Gázpalackok nyomáspróbázásához és karbantartásához kötődő gépek – szorítók, ki-és beszelepelők, tesztpumpa, tesztpad, palackszárítók, külső- és belső tisztítás, festőkamra, szárító, gázkeverők…
 • Gázpalackok töltés utáni kezeléséhez kapcsolódó gépek – gázok palackokban vagy akár palackkötegekben lévő speciális gázok keverése.
 • CLEAN Agent (FM200, Novec) oltóanyaghoz kötődő gépek – töltés, lefejtés, szűrés, leválasztás, tisztítás…
 • Tűzoltó készülékek (por és széndioxid) karbantartásához, gyártásához gépek – töltő, lefejtő, gyűjtő, tisztító gépek…
 • Széndioxid átfejtő és töltő berendezések…
 • Inert gázok, nitrogén töltéséhez kapcsolódó gépek…
 • Képviselet országai: Ausztria, Horvátország, Magyarország, Románia, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia.
Pwent-Ricos-Zancanella együttműködés

A RICOS-Zancanella műszaki együttműködés több mint 30 év tapasztalatot jelent ezen a terürleten. A RICOS adja a speciális, precíz csőhajlítási technológiákat, a Zancanella hozza a gázpalackok és kötegekhez kötődő ismereteket. Rugalmas gyártás, vevőorientáltság jellemző.

 • Gázpalack kötegek – fekvő, álló, TPED, PED, 4,6,8,12,16,20,24,30 palackos rendszerek. Számos kivitel akár egyedi vevői speciális igényeknek megfelelő tervezés.
 • Gáztrailerek.
 • Gáztrailerek karbantartása
Automator logó fehér háttérrel

Már egyészen az 1940-es megalakulűása óta az Aurtomator csak és kizárólag az ipari állandó jelölések területén dolgozik. Ipari állandó jelölőgépeket tervez és gyárt. A lefedett paletta az elmúlt több mint 80 év tapasztalata tette az automatort a világ legnagyobb cégévé ezen a területen.

Nem számít hogy milyen módon kívánja állandó jelöléssel ellátni a termékeit, az AUTOMATOR-nak van rá egy megoldása, amely meg fogja haladni az elvárásait. Van egy megoldásunk, amely növeli terméke értékét, beazonosíthatóvá teszi, s ezzel egyértelművé teszi felelősségét.

Az AUTOMATOR partnerhálózata (nem csak forgalmazók) több mint 102 országban van jelen, több mint 100+ üzleti szektort kiszolgálva. Nem számít hogy a világ mely részén van Ön, azért vagyunk ott hogy Önt kiszolgáljuk egy olyan jelölési megoldással ami a termékének a szülewtésétől a haláláig azt el fogja kísérni. Az Automator globális jelölési partner 1940-től. A PWENT Kft. örömmel jelenti be partnerei számára, hogy az AUTOMATOR család tagja lett, s már nem csak a pontgravírozás de az állandó jelölés minden területén ki tudja szolgálni partnerit.

 • Állandó jelölési megoldások: lézerjelölés, pontgravírozás, karcjelölés, prés jelölés, meleg nyomásos eljárás …
 • Külön aloldalunk foglalkozik ezen gépeinkkel, kérem kereesse fel az oldalt: jeloles.pwent.eu
 • Képviselet országai: Magyarország.