16C (Járóráccsal) - Gázpalack szállító paletta 16x50 rámpával és járórácsos aljjal

Termékek

16C (Járóráccsal) – Gázpalack szállító paletta 16×50 rámpával és járórácsos aljjal

Szabványos horganyzott gázpalack szállító kaloda rámpával, járórácsos aljjal. A horganyzott paletta robot hegesztett, 16 db 50 literes gázpalack tárolására és szállítására szolgál. Mennyiségi kedvezményért keressen bennünket

Rámpával rendelkező horganyzott, robot hegesztett fém paletta 16 db 50 literes gázpalack szállítására, tárolására. A paletta alját járóráccsal terveztük. Ez lehetővé teszi a hóolvadék kifolyását. Az alj masszív lesz tőle.  A paletta targoncázható kivitelben készül és daru emelőfüllel rendelkezik. A rámpa tartozéka a gázpalackok biztonságos rögzítésére szolgáló spanifer is. A gázpalack egyszerű ki- és betárolását segíti a lenyitható rámpa.

Igény szerint a fémszerkezetet a gázpalackkal érintkező felületen szilikonborítással látjuk el. A kisebb gázpalackok kiesését a gázpalack szállító kaloda oldalsó fémszerkezetének kialakítása biztosítja.

A tervezőink, technikusaink és operátoraink minden igények képesek megfelelni. Munkatársaink megfelelően képzettek és megfelelő bizonyítványokkal rendelkeznek hegesztés, forrasztás és bármilyen más acélmunkák területén. A belső szervezeti felépítés biztosítja a legmagasabb minőség szállítását.