What Makes A Partner First Class?

Mitől első osztályú egy partner? (egy új üzem képei)

Csapat a Helinick üzem telepítésénél Jobbról balra: Mr Alexandru Mihai Lupu, Mr. Marian Sandulache, Mr. Maurizio Giordana , Mr. Lajos Szabó

Csapat a Helinick üzem telepíésénél. Kémiai oltóanyagok, FM200, NOVEC töltés visszafejtés. Gázpalack karbantartás, nyomáspróba, szárítás. Jobbról balra: Mr Alexandru Mihai Lupu, Mr. Marian Sandulache, Mr. Maurizio Giordana , Mr. Lajos Szabó

Reading Time: < 1 minute

Last Updated on 4 év by

  1. Tudja hová szeretne eljutni.
  2. Tudja, hogy hol tart és mik a lehetőségei.
  3.  Képes dönteni!
  4. Állja a szavát.

Július elején megkereste cégünket a Helinick cég ügyvezető igazgatója Marius Retegan Úr. Egy új üzem létrehozását tervezte, amely képes kémiai oltóanyagok töltésére, visszafejtésére, s a hozzájuk kötődő palackok karbantartására. Természetesen egyéb konkurenseket is próbált elérni.

Első hét – Egy héten belül néhány telefonváltás és néhány árajánlat küldést követően eljutottunk odáig, hogy nézzük meg a gyártásunkat, s a részletes műszaki kérdéseket beszéljük át az üzemben.

Második hét: további 1 hét alatt megszerveztük a látogatás – szerencsére nem augusztus volt mikor „Olaszország zárva lenne”.

Harmadik hét: egy kellemes és tartalmas olaszországi nap után kialakult a végleges koncepció, megszületett a megrendelés, egymás kezébe csaptunk, megkötöttük a szerződést.

Negyedik hét – a konkurenciáink jelentkeztek, hogy miben segíthetnek 😊

Elvünk, hogy a közvetlen kapcsolattartó tudja az ügyfélkérdések 90%-át megválaszolni. A maradék 10%-ot majd megválaszolják a mérnökeink. A sebességről szól minden, az információk összegyűjtéséről és rendezéséről, a jól szervezett folyamatokról. Ebbe az irányba haladunk, tudom, hogy még gyakran elbukunk, de ismét átszervezünk és tanulunk hibáinkból.

Kezdet: Volt mikor irányt kellett váltani ennél a beruházásnál is. Más gépet kellett szállítani, mint amit eredetileg terveztünk. És itt is köszönöm Marius és Alexandru és a kollégáik rugalmasságát.
A Helinick egy igaz első osztályú partner. Az üzem működik. Alexandruék dolgoznak. Szívből ajánlom őket minden kedves partnerünknek, akinek (még) nincs lehetősége kémiai oltóanyagok (FM200, NOVEC) töltésére, vagy gázpalackok karbantartására.

www.helinick.ro

PWENT KFT.
Címkék: FM200, NOVEC, kémiai oltóanyag, új üzem létrehozása, komplett beruházás….