[:hu]Vanzetti Equipment névváltozás Damotek[:en]Vanzetti To Damotek Equipment - Extinguisher, Cylinders[:]

Vanzetti Equipment névváltozás. Új név: Damotek Equipment for Extinguishers and Cylinders

Vanzetti Equipment névváltozás. Új név: Damotek Equipment for Extinguishers and Cylinders

Névváltozás Vanzetti - Damotek

Névváltozás Vanzetti - Damotek - a régi hagyomány folytatódik új név alatt.

Reading Time: < 1 minute

Last Updated on 1 év by Lajos SZABÓ

A Pwent Kft által képviselt Vanzetti Equipment cég a jövőben Damotek név alatt folytatja működését. A magas követelmények, a vállalati struktúra a termékek a régiek maradnak. de a névváltozással záródik az a néhány éve megkezdett folyamat amelyben a Vanzetti Engineering termékkínálatát leválasztottuk a Vanzetti Equipment által kínált termékektől. Az új név a régi/jelenlegi tulajdonos nevéből érkezett: Dario Antonio Morrica Úr nevéből. A Pwent Kft. üdvözli a változást hiszen a Dario Morrica Úr számunkra egy nagy tudású szakembert és jó üzlet embert jelent a gázipari és tűzvédelmi területen.

A cég  eredeti alapítási neve Vanzetti & Ricotto volt, s az egyik első olaszországi cég volt amely CO2 töltő, tűzoltókészülék és gázpalack karbantartó gépek fejlesztésére és gyártására szakosodott. A 90-es évek elején a nevet Vanzetti Engineering névre változtatták, hogy kidomborítsák azt hogy a fejlesztések és az innováció került a fókuszba. A Vanzetti Equipment márka 2007-ben került bemutatásra, hogy megkülönböztessük azt az üzleti egységet, amely már kifejezetten a tűzvédelmi és gázpalack karbantartásra szakosodott.  Az új név alatt folytattuk a már megléőv piaci szegmensek kiszolgálását, míg a Vanzetti Engineering alatt új piaci lehetőségek után kutattunk.

2011 egy újabb mérföldkő a Vanzetti életében. Az új tulajdonos Mr Morrica új lendületet hozott a cég életébe. :  A Vanzetti Equipment megerősítette a piaci pozícióit, vált piacvezetővé és ismert márkává a területen dolgozók számára.

2019 a következő nagy kihívás. Vanzetti Equipment a kiváló dolgozói, gyártóbázisa, tapasztalata és know-how-i  támogatásával megváltoztatta a nevét Damotek-re. Ez egy olyan változás, amely szemlélteti márkánk növekedését, kutatás-fejlesztésünk erősségét, valamint azt, hogy folyamatosan jelen vagyunk a piacon, mint vezető márka, a világ legfontosabb szereplői mellett.

Kérem nézze át új katalógusunkat itt:

Complete catalogue 2019-07