[:en]high pressure seamless steel gas cylinder from Rama cylinders for Europe[:]

Rama Cylinders – varratmentes magasnyomású acél gázpalack gyártó cég

Rama cylinders logo with text

Minőségi politika

“Mi a Rama Cylinders-nél a elkötelezettek vagyunk a vevői biztonság és megelégedettség mellett.  Tesszük mindezt a vevői igények megértésén, a világszínvonalú termékek gyártásán és a folyamatos fejlesztéseken keresztül. ”

Rama cylinders Plant picture from outside

Rama Cylinders Gyár kívülről


Névtelen

Magasnyomású gázpalack csoport

A Rama Cylinders egy minőségi gázpalackgyártó a CNG gázpalackok, ipari, egészségügyi gázpalackok, tűzvédelmi gázpalackok és kötegek területén. A  Rama Cylinders egy ISO 9001, ISO 14001 & OHSAS 18001 szerint minősített cég melynek 2 gyára található Indiában, Gujarat térségében. Az első gyár Bhimasar-Gandhidham-ban található, míg a másik üzem SEZ-Kandla városában helyezkedik el.

A gyárak világszintű gyártási rendszerben évi 480 000 db  gázpalack legyártására képesek. A gyárakat a Bureaou Veritas engedélyezte és ellenőrzi azt folyamatosan. A gázpalackok 100%-a átesik mind hidrosztatikus mind ultrahangos vizsgálaton is. Az ultrahangos vizsgálat természetesen teljes felületen történik.

A gyártási technológia számítógéppel vezérelt (CNC) úgynevezett hot spinning technológiát használ. Az alapanyagként szolgáló varratmentes csövekből a gázpalackok nyakrésze és ftalprésze ezzel a német technológiával és német gépekkel kerül kialakításra. alakítjuk ki a nyakrészt és alját és nyakrészét ezzel a német technológiával (és gépekkel) alakítjuk ki, amelyet különböző befejező műveletek követnek.

 

 

A varratmentes gázpalackok gyártási kapacitása a következő:

  • 2-240 liter
  • 76-406 mm átmérő
  • max 400 bar üzemi nyomás
  • hossz 400-2200 mm
  • szabványos gázpalack menetek – 25E, 28.8 – DIN 477, 1” BS -341; 25.4 – Type 4 Size 2 – IS:3224; 1” NGT/NPT
  • Európai szabvány: ISO : 9809-1, ISO : 11439, PED 97/23/EC (CE-Marking), 2010/35/EU TPED (Pi-Jelölés), ECE-R : 110, EN 1964-1
  • Indiai szabvány: IS : 15490, IS : 7285 (Part 1), IS : 7285 (Part 2)
  • Egyéb szabávnyok: NZS : 5454

 

ALAPANYAG
A gázpalackokhoz magas minőségű varratmentes cső kerül felhasználásra, amely az összes szükséges ellenőrzésen átment, hogy a gázpalack gyártáshoz szükséges kellő kohászati tulajdonságokkal garantáltan rendelkezzen. (p.l.  Mangán Acél, Króm – Moly Acél).

GYÁRTÁSI ELJÁRÁS
A magasnyomású varrat nélküli acél gázpalackokat a fenék és nyaki részek kialakításával állítjuk elő. Ezt a folyamatot CNC vezérelt hot spinning gépeken végezzük el. A gyártás minden pontján belső teszteket és ellenőrzéseket biztosítunk, hogy a minőségi terméket biztosítsuk. Palackjaink 76 és 406 mm közötti átmérővel rendelkeznek. A vevői igényeknek megfelelően biztosítunk különböző tartozékokat. Ilyen például a szelep, szelep illesztés,  nyakgyűrű, sapka, szelepvédő karima. Az üzemek neves indiai és európai gyártók legmodernebb gépeivel kerültek felszerelésre azért, hogy kiváló minőségű termékeket gyártsanak. Az egész gyártási folyamatot/ tesztelést az RCPL ellenőrzi amelyet házon belül saját üzemünkben végezzük el. Ez az RCPL garantálja, hogy megfelelő minőségű gázpalackokat, megfelelő áron tudunk vevői igényeink szerint kínálni.

ELLENŐRZÉS & VIZSGÁLATOK
A következő ellenőrzések és vizsgálatokat végezzük el a Nemzetközi és Indiai szabványok követelményeinek megfelelően: A varrat nélküli acélcsövek mérete ellenőrzése és vizuális vizsgálata, az gázpalack fenékformázásának és nyakformázásának folyamatos hőmérsékleti monitorozása, hőkezelés paraméterek ellenőrzése és rögzítése, keménységi ellenőrzés a hőkezelés után, mechanikai tulajdonságok vizsgálata – szakítószilárdság, szilárdság,% megnyúlás

FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEK

Ind cylinders

 

 

Ipari gázpalackok

 

Beer

 

Élelmiszeripari gázpalackok (CO2, N2) palackok sör és ásványvíz csapoláshoz

 

 

On board CNG

 

CNG gépjárműbe épített palackok

 

unnamed 2

 

CNG kötegek

 

Medicaln

 

Egészségügyi gázpalackok kórházak, otthoni oxigénellátáshoz 

 

 

Fire fighting

 

 

Tűzvédelmi palackok  oltókészülékekhez, oltórendszerekhez

ENGEDÉLYEK ÉS BIZONYÍTVÁNYOK