Fém kaloda csepfolyós tárolóhordók részére - SELLA HV

Termékek

Fém kaloda csepfolyós tárolóhordók részére – SELLA HV

Horganyzott, robot hegesztett fém paletta nagy méretű hordók és tartályok rögzítéséhez. Targoncázható, kivitel amely megoldja a tartályok biztonságos mozgatását és szállítását. Ennél a modellnél plusz rögzítőket építettünk be, amelyek segítenek elkerülni a targoncavilla által okozott esetlegese sérüléseket. A kaloda része a gázpalackok biztonságos rögzítésére szolgáló spanifer is. Mennyiségi kedvezményért, egyedi kivitel miatt keressen bennünket

Horganyzott, robot hegesztett fém paletta nagy méretű hordók és tartályok rögzítéséhez. Targoncázható, kivitel amely megoldja a tartályok biztonságos mozgatását és szállítását. Ennél a modellnél plusz rögzítőket építettünk be, amelyek segítenek elkerülni a targoncavilla által okozott esetlegese sérüléseket. A kaloda része a gázpalackok biztonságos rögzítésére szolgáló spanifer is.

Tipikus felhasználási területek

  • hűtőgáz hordó
  • klímagáz hordó
  • klór származékok tárolására szolgáló hordók
  • más csepfolyós állapotban alacsony nyomáson tárolt és szállított gázok tárolása és szállítása

A  Recoma tervezői, technikusai és operátorai minden igények képesek megfelelni. Munkatársaink megfelelően képzettek és megfelelő bizonyítványokkal rendelkeznek hegesztés, forrasztás és bármilyen más acélmunkák területén. A belső szervezeti felépítés biztosítja a legmagasabb minőség szállítását.

A képek illusztrációként szolgálnak. Az ár a hordó nélkül értendő. A szállítási terjedelembe csak a fém szerkezet és a rögzítő spanifer tartozik bele.